iPhone Xs Max och iPhone Xs 
Välkommen till en storslagen upplevelse. Eller två. 

Super Retina-skärm i två storlekar: 5,8 och 6,5 tum*. Avancerad Face ID. Det smartaste, mest kraftfulla chippet i en smarttelefon någonsin och en banbrytande dubbel kamera. iPhone Xs är allt du älskar med iPhone – och lite till.

iPhone Xs och iPhone Xs Max har Super Retina-skärm med specialutvecklade OLED-paneler som ger HDR-visning och branschens bästa färgåtergivning, äkta svärta och en otrolig ljusstyrka. Face ID, som används till att låsa upp iPhone, logga in på appar och betala med en blick. A12 Bionic-chip med ny Neural Engine, som genom maskininlärning i realtid ger dig en helt ny upplevelse av bilder, spel, förstärkt verklighet (AR) och mycket mer. En banbrytande dubbel 12 MP kamera lyfter dina porträttbilder till en helt ny nivå, med Porträttläge, Porträttljussättning, förbättrad bokeh-effekt och helt ny skärpedjup-funktion. Vattenbeständighet**. Och iOS 12 – världens mest avancerade mobilplattform – med kraftfulla nya verktyg som gör iPhone mer personlig än någonsin.

                                         Kom ihåg tillbehören 

 

 

 

* Skärmen har rundade hörn. Vid mätning av det rektangulära formatet uppnår skärmen på iPhone Xs 5,85 tum diagonalt, medan skärmen på iPhone Xs Max är 6,46 tum. Den faktiska visningsytan är något mindre.
** iPhone Xs och iPhone Xs Max blev testade under kontrollerade laboratorieförhållanden och har, i förhållande till IEC-standard 60529, graden av tålighet mot stänk, vatten och damm på IP68 (maxdjup 2 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot stänk, vatten och damm är inte ett permanent tillstånd och kan minska, även vid normal användning. Ladda inte en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.