56
DAGAR
:
19
TIMMAR
:
53
MINUTER
:
49
SEKUNDER

Black Friday 2020 - årets bästa rea

Black Friday 2020 äger rum fredag den 27 november. Black Week 2020 startar lördag den 21 november, lägg in det datumet i kalendern för Black Friday-priser varje dag. Du kan förvänta dig bra priser hela veckan, med extra påfyllning av reavaror under själva Black Friday. Du kan göra klipp på bland annat grafikkort, headset, datorer och TV. Ha tålamod och gör en bra deal som tar underhållningen vidare till en ny nivå under 2020. Se veckans fynd mens ni väntar.

Topp 10 under Black Friday 2019

Här ser du en lista över några av bästsäljarna under Black Friday 2019. Detta kan vara en bra indikation på vad som även kommer på rea under Black Friday 2020.

Spela Black Friday The Game medans du väntar på våra grymma erbjudanden:

Tycker du att det är långt kvar till Black Friday? Spela vårt nya «Black Friday The Game» medans du väntar!

Gör dig redo för Black Friday!

Det kan löna sig att ha sitt användarkonto redo innan erbjudandena läggs ut på Black Friday. Om det har gått lång tid sedan du handlade hos oss bör du bland annat se om din lagrade information är korrekt och om du kommer ihåg ditt lösenord. Dessutom kan du spara dina kortuppgifter så att det inte uppstår några problem med kassan och du missar fyndköpen. Det är naturligtvis möjligt att göra detta på readagen, men med ett begränsat antal varor till supererbjudande med tidsbegränsning är det ett tips att ha allt klart.

Kontrollera om din information är aktuell. När du är inloggad kan du få användbar information om tidigare inköp och se en fullständig översikt över var Black Friday-varorna befinner sig just nu. Kontrollera att du har sparat rätt leveransadress, e-post och telefonnummer under "Min profil". Du kan också styra ditt godkännande av nyhetsbrev via e-post och SMS så att du inte missar årets bästa erbjudanden.


Kontrollera att din önskelista finns på Black Friday-rean!

Många köper julklapparna på Black Friday. Om du är trött på tråkiga, mjuka gåvor, kan du undvika raggsockor under granen genom att dela med dig av dina önskemål. Du skapar snabbt en lista genom att lägga till objekt i din kundvagn och spara den som önskelista. Önskelistan kan du enkelt dela på FB, via e-post eller som en kopia av länken under "Dela lista". Detta är ett utmärkt sätt att göra research i god tid före Black Friday, och du kan enkelt kontrollera priset på dina önskemål under readagen.


Följ oss på FB för att få nyheter om Black Friday först!

Det kan löna sig att följa oss på Facebook. Vi publicerar tävlingar och nyheter som kan vara smart att veta om, och här det kommer att hända en hel del under Black Friday. En bra påminnelse om du glömmer årets största rea? 

När är Black Friday?

2021: Black Friday infaller fredagen den 26 november.
2022: Black Friday infaller fredagen den 25 november.
2023: Black Friday infaller fredagen den 24 november.
2024: Black Friday infaller fredagen den 29 november.
2025: Black Friday infaller fredagen den 28 november.

 

Black Friday 2018 blev en succé

Se en kortversion av den tre timmar långa livestreamen från Black Friday 2018. Denna recap summerar sändningen där Sia och Oscar underhåller kunderna tillsammans med spelprofilen Michi. Är du redo för nästa års Black Friday 2019? Boka in datumet 19 november när Komplett går över till svart igen.

Många kollade på vår Twitch-sändning under Black Friday 2018. Det var fantastisk stämning i vår Komplett-studio när Sia och Oscar streamade live i hela 3 timmar. Tillsammans med gamern Michi spelade de sig genom Call of Duty Black Ops 4, under tiden grymma erbjudanden rullades ut till kunderna. Här kan du se en recap av vår interna turnering i BO4. Sändningen var fullspäckad med priser som våra kunder kunde vinna under sändningen, bland annat ett grymt grafikkort.

Vad är historien bakom Black Friday?

Black Friday eller “svart fredag”, är känd världen över som höstens stora rea både online och i butik, men hur började det? Black Friday uppstod i USA på 60-talet, och den faktiska readagen infaller på amerikanernas Thanksgiving, som är den fjärde fredagen i november. I USA har den här dagen sedan länge varit startskottet för julhandeln, men ursprunget till namnet är nog långt ifrån vad du tror. Enligt New York Times uppstod begreppet Black Friday bland den lokala polisen i Philadelphia. Poliserna använde nämligen uttryck internt om trafikkaoset som inträffade under butikernas reaförsäljning på 60-talet.

Sedan dess har Black Friday utvecklats till att bli världens största shoppingdag, och Komplett var den första webbutiken i Sverige med rea på Black Friday 2010. Black Friday markerar starten på julhandeln, även i Sverige, och ger dig en unik möjlighet att köpa julklappar till skandalöst låga priser. En extra bonus är att du undviker julstressen i butikerna, förutom det uppenbara: att spara pengar på julklappsinköp till dig och andra. Black Friday 2019 är den femte fredagen i november, nämligen 29/11-19.

Det ligger mycket kärlek bakom varje kartong!

Varje beställning är viktig för oss, och kartongerna är själva hjärtat av Komplett. Under Black Week kommer AutoStore och våra anställda att jobba stenhårt för att just dina varor på ett tryggt sätt ska levereras till dig. Se vad som händer på insidan efter att du lagt din order hos oss.