.

Black Friday 2021 - årets bästa rea

Black Friday 2021 äger rum fredag den 26 november. Black Week 2021 startar fredag den 19 november, lägg in det datumet i kalendern för Black Friday-priser varje dag. Du kan förvänta dig bra priser hela veckan, med extra påfyllning av reavaror under själva Black Friday. Du kan göra klipp på bland annat grafikkort, headset, datorer och TV. Ha tålamod och gör en bra deal som tar underhållningen vidare till en ny nivå under 2021. 

Topp 10 under Black Friday 2019

Här ser du en lista över några av bästsäljarna under Black Friday 2019. Detta kan vara en bra indikation på vad som även kommer på rea under Black Friday 2020. Läs också intervjun med vår Black Friday-expert.

Följ oss på FB för att få nyheter om Black Friday först!

Det kan löna sig att följa oss på Facebook. Vi publicerar tävlingar och nyheter som kan vara bra att känna till, och här det kommer att hända en hel del under Black Friday. En bra påminnelse om du glömmer årets största rea?

När är Black Friday?

2021: Black Friday infaller fredagen den 26 november
2022: Black Friday infaller fredagen den 25 november
2023: Black Friday infaller fredagen den 24 november
2024: Black Friday infaller fredagen den 29 november

Vill du vinna ett presentkort på 1 000:-? Sätt ett nytt nigh score i vårt spel och det är ditt. Lycka till!

Tävlingen avslutas 23. november så att vinnaren kan använda presentkortet på Black Friday.

Tycker du att det är långt kvar till Black Friday? Spela vårt nya «Black Friday The Game» medans du väntar!

Gör dig redo för Black Friday!

Det kan löna sig att ha sitt användarkonto redo innan erbjudandena läggs ut på Black Friday. Om det har gått lång tid sedan du handlade hos oss bör du bland annat se om din lagrade information är korrekt och om du kommer ihåg ditt lösenord. Dessutom kan du spara dina kortuppgifter så att det inte uppstår några problem med kassan och du missar fyndköpen. Det är naturligtvis möjligt att göra detta på readagen, men med ett begränsat antal varor till supererbjudande med tidsbegränsning är det ett tips att ha allt klart.

Ska du köpa TV under Black Friday-rean?

Vi har många bra tips för dig som letar efter en ny TV under Black Friday. Genom att läsa på i förväg, går det snabbare att välja TV när kampanjerbjudanden dyker upp. Kom ihåg att det lönar sig att vara snabb under BF!

För dig som ska köpa headset under BF

Hörlurar designade för spel vet exakt vad du behöver för att ligga sekunderna före din motståndare. Oavsett om du föredrar trådlöst eller kabelanslutet, erbjuder vi alltid headset med råpriser under Black Friday. 

Kontrollera om dina uppgifter är aktuella

När du är inloggad kan du få användbar information om tidigare inköp och se en fullständig översikt över var Black Friday-varorna befinner sig just nu. Kontrollera att du har sparat rätt leveransadress, e-post och telefonnummer under "Min profil". Du kan också hantera ditt godkännande av nyhetsbrev via e-post och SMS, så att du inte missar årets bästa erbjudanden.

Kontrollera att din önskelista finns på Black Friday-rean!

Många köper julklapparna på Black Friday. Om du är trött på tråkiga, mjuka gåvor, kan du undvika raggsockor under granen genom att dela med dig av dina önskemål. Du skapar snabbt en lista genom att lägga till objekt i din kundvagn och spara den som önskelista. Önskelistan kan du enkelt dela på FB, via e-post eller som en kopia av länken under "Dela lista". Detta är ett utmärkt sätt att göra research i god tid före Black Friday, och du kan enkelt kontrollera priset på dina önskemål under readagen.

Häng med oss i sociala medier!

Se en kortversion av den tidigare tre timmar långa livestreamen från Black Friday. Denna recap summerar sändningen där Sia och Oscar underhåller kunderna tillsammans med spelprofilen Michi. Är du redo för Black Friday 2021? Boka in datumet 19 november när Komplett går över till svart igen i Black Week.

Många kollade på vår Twitch-sändning under tidigare Black Friday. Det var fantastisk stämning i vår Komplett-studio när Sia och Oscar streamade live i hela 3 timmar. Tillsammans med gamern Michi spelade de sig genom Call of Duty Black Ops 4, under tiden grymma erbjudanden rullades ut till kunderna. Här kan du se en recap av vår interna turnering i BO4. Sändningen var fullspäckad med priser som våra kunder kunde vinna under sändningen, bland annat ett grymt grafikkort.

Vad är historien bakom Black Friday?

Black Friday eller “svart fredag”, är känd världen över som höstens stora rea både online och i butik, men hur började det? Black Friday uppstod i USA på 60-talet, och den faktiska readagen infaller på amerikanernas Thanksgiving, som är den fjärde fredagen i november. I USA har den här dagen sedan länge varit startskottet för julhandeln, men ursprunget till namnet är nog långt ifrån vad du tror. Enligt New York Times uppstod begreppet Black Friday bland den lokala polisen i Philadelphia. Poliserna använde nämligen uttryck internt om trafikkaoset som inträffade under butikernas reaförsäljning på 60-talet.

Sedan dess har Black Friday utvecklats till att bli världens största shoppingdag, och Komplett var den första webbutiken i Sverige med rea på Black Friday 2010. Black Friday markerar starten på julhandeln, även i Sverige, och ger dig en unik möjlighet att köpa julklappar till skandalöst låga priser. En extra bonus är att du undviker julstressen i butikerna, förutom det uppenbara: att spara pengar på julklappsinköp till dig och andra. Black Friday 2020 är den fjärde fredagen i november, nämligen 27/11-20.

Roliga fakta om Black Friday i USA

  • Amerikanerna spenderar i genomsnitt cirka 500 USD den här fredagen.
  • 46 % av USA:s invånare uppger att de planerar att spendera mer under de kommande åren.
  • År 2018 handlade 43 % fler människor i USA från sina mobiltelefoner än året innan.
  • 51 % är på jakt efter teknikfynd.
  • Det är också årets mest hektiska dag för rörmokare (många får stopp i rören efter Thanksgiving-middagen.)

Källa: Forbes.com och BlackFriday.com

Roliga fakta om Black Friday på Komplett

  • Under den första timmen efter midnatt förra året mottog vi 40 gånger så många beställningar som normalt.
  • Vi packade över 400 000 produkter under 2019.
  • Robotarna satte rekord med 34 983 kassapresentationer på söndagen efter BF.
  • Vi sålde 3 824 kompletta datorer under Black Week 2019 
  • Trafiken till Komplett motsvarar 1,3 TB = 980586 3,5'' diskett.

Källa: Komplett

Se veckans fynd mens ni väntar.

Det ligger mycket kärlek bakom varje kartong!

Varje beställning är viktig för oss, och kartongerna är själva hjärtat av Komplett. Under Black Week kommer AutoStore och våra anställda att jobba stenhårt för att just dina varor på ett tryggt sätt ska levereras till dig. Se vad som händer på insidan efter att du lagt din order hos oss.