Prismatch*Prismatch*

 

Black Friday 2024 - Rea hela Black Week

Black Friday 2024 äger rum fredag den 29 november, med massor av fantastiska erbjudanden! Men vi kommer att tjuvstarta. Följ med här för bra priser hela veckan, med extra påfyllning av reavaror under själva Black Friday. Du kan göra klipp på bland annat grafikkort, headset, datorer och TV. Ha tålamod och gör en bra deal som tar underhållningen vidare till en ny nivå under 2024. 

Topp 10 under Black Friday

Här ser du en lista över några av bästsäljarna under Black Friday 2022. Detta kan vara en bra indikation på vad som även kommer på rea under Black Friday 2024. Läs också intervjun med vår Black Friday-expert.

Välj FLEX – betala 0 kr idag och få en fast, låg månadskostnad

Komplett FLEX är tillgängligt året runt, också under Black Week. Välj mellan 1000-tals produkter, betala 0 kr idag och uppgradera efter 24 månader. Vi ger din gamla produkt nytt liv! Önskar du att behålla produkten kan du självklart göra detta genom att fortsätta avbetalningarna under avtalsperioden. Vill du veta mer om FLEX? Då kan du klicka dig in här.

När är Black Friday 2024?

2024: Black Friday infaller fredagen den 29 november
2025: Black Friday infaller fredagen den 29 november

Roliga fakta om Black Friday på Komplett

  • Under den första timmen efter midnatt förra året ramlade det in 40 gånger så många beställningar som normalt.
  • Vi packade över 400 000 produkter under 2019.
  • Robotarna satte rekord med 34 983 kassapresentationer på söndagen efter BF.
  • Vi sålde 3 824 kompletta datorer under Black Week 2019 
  • Trafiken till Komplett motsvarar 1,3 TB = 980586 3,5''-disketter.

 

 

Källa: Komplett

 

 

Gör dig redo för Black Week och Black Friday!

Det kan löna sig att ha sitt användarkonto redo innan erbjudandena läggs ut på Black Friday. Om det har gått lång tid sedan du handlade hos oss bör du bland annat se om din lagrade information är korrekt och om du kommer ihåg ditt lösenord. Dessutom kan du spara dina kortuppgifter så att det inte uppstår några problem med kassan och du missar fyndköpen. Det är naturligtvis möjligt att göra detta på readagen, men med ett begränsat antal varor till supererbjudande med tidsbegränsning är det ett tips att ha allt klart!

Ska du köpa TV under Black Friday-rean?

Vi har många bra tips för dig som letar efter en ny TV under Black Friday. Genom att läsa på i förväg, går det snabbare att välja TV när kampanjerbjudanden dyker upp. Kom ihåg att det lönar sig att vara snabb under BF!

För dig som ska köpa gamingprylar under BF

Med rätt prylar designade för spel får du exakt vad du behöver för att ligga sekunderna före din motståndare. Oavsett om du föredrar trådlöst eller kabelanslutet har vi garanterat prylar med grymma priser under Black Friday. 

Kontrollera om dina uppgifter är aktuella

När du är inloggad kan du få användbar information om tidigare inköp och se en fullständig översikt över var Black Friday-varorna befinner sig just nu. Kontrollera att du har sparat rätt leveransadress, e-post och telefonnummer under "Min profil". Du kan också hantera ditt godkännande av nyhetsbrev via e-post och SMS, så att du inte missar årets bästa erbjudanden.

Kontrollera att din önskelista finns på Black Friday-rean!

Många köper julklapparna på Black Friday. Om du är trött på tråkiga, mjuka gåvor, kan du undvika raggsockor under granen genom att dela med dig av dina önskemål. Du skapar snabbt en lista genom att lägga till objekt i din kundvagn och spara den som önskelista. Önskelistan kan du enkelt dela på FB, via e-post eller som en kopia av länken under "Dela lista". Detta är ett utmärkt sätt att göra research i god tid före Black Friday, och du kan enkelt kontrollera priset på dina önskemål under readagen.

 

 

Häng med oss i sociala medier!

Är du redo för Black Friday 2024? Följ med när Komplett går över till svart igen i Black Week.

Missa inte Komplett på sociala medier! Under hela Black Week kommer vi att dela med oss av tips, fynd och kanske lite tjukvikar bakom kulisserna. Passa på att hänga med oss, ställa frågor och tipsa varandra om alla heta deals. Vi finns på bland annat Facebook och Instagram!