Betala 0:- i startavgift

Komplett FLEX är ingen hyrestjänst, utan ett betalsätt med möjligheten att byta produkten genom att sälja tillbaka den. Det är du som äger produkten, och föredrar du att behålla den gör du det utan några andra åtaganden när den är betald.

Ändå betalar du ingenting när du mottar produkten. Komplett FLEX är fritt från startavgift och inkluderar inga andra kostnader än den fasta och förutbestämda månadskostnaden. Denna kostnad kan dock inkludera både tillbehör och försäkring om du så önskar.

Därmed är Komplett FLEX i grund och botten billigare än traditionella avbetalningsplaner. Låt oss ta ett exempel.

Gaminglaptopen Komplett Khameleon P9 kostar idag 19 374 kr om du köper den kontant. Med Komplett FLEX kan du börja använda den för 0:- till dess att du får den första fakturan på 576:-

Efter 24 månader får du valet att uppgradera till en ny produkt. Om du väljer att uppgradera, returnerar du produkten och upprättar ett nytt avtal på din nästa. Totalt har laptopen kostat dig 13 824 kr.

Ser du ingen anledning att byta ut gaminglaptopen, vare sig med en ny laptop eller en annan produkt från Komplett FLEX-sortimentet behåller du den och fortsätter att betala under avtalsperioden. Efter tre år och fyra månader månader är den klar - och du har då betalt 23 040 kr allt som allt.

 

Läs också: