Prismatch*Prismatch*

 

Betala 0:- i dag

Komplett FLEX är ingen hyrestjänst, utan ett produktabonnemang med möjligheten att byta produkten genom att sälja tillbaka den. Det är du som äger produkten, och föredrar du att behålla den gör du det utan några andra åtaganden när den är betald.

Ändå betalar du ingenting när du mottar produkten. Komplett FLEX har inga andra kostnader än den fasta och förutbestämda månadskostnaden. Denna kostnad kan dock inkludera både tillbehör och försäkring för en del av perioden, om du så önskar.

Dessutom är Komplett FLEX i grund och botten billigare än många traditionella avbetalningsplaner. Låt oss ta ett exempel.

Mobiltelefonen iPhone 13 Pro 128 GB kostar idag 12 290 kr om du köper den kontant. Med Komplett FLEX kan du börja använda den för 0:- till dess att du får den första fakturan på 376 kr.

Efter 24 månader får du valet att uppgradera till en ny produkt. Om du väljer att uppgradera, returnerar* du produkten och upprättar ett nytt avtal på din nästa. Totalt har telefonen kostat dig 9 024 kr.

Har du ingen anledning att byta ut mobiltelefonen, vare sig mot en ny telefon eller en annan produkt från Komplett FLEX-sortimentet, behåller du den och fortsätter att betala under hela avtalsperioden. Efter 37 månader är den klar, och du har betalat 13 912 kr allt som allt – fortfarande billigare än många traditionella lösningar för avbetalning.

* Behåll emballaget produkten och använd det för returen - det är bäst för miljön! Om du inte har emballaget kvar kan vi sända dig ett nytt mot en kostnad. För köp gjorda före 1 mars 2022 erbjuder vi gratis ersättningsemballage, men om du har det gamla kvar uppmuntrar vi dig att använda det.

 

Läs också: