Prismatch*Prismatch*

 

Komplett FLEX gör det superenkelt att uppgradera eller byta

Oavsett om du är på jakt efter en mobil, laptop, surfplatta, smartwatch, datorskärm, gamingdator eller spelkonsol har Komplett FLEX en rad fördelar.

Det är superenkelt att uppgradera till det senaste. Det är prisvärt. Du kan välja bland 1000-tals produkter – och när du uppgraderar får din produkt en ny ägare.

Oavsett om du har ett faktiskt behov av det bästa eller bara gillar att ha det senaste är FLEX optimalt för dig. Efter att du haft produkten i ett bestämt antal månader har du nämligen möjlighet att välja om du vill returnera produkten och välja en annan.

Du kan till och med hoppa mellan olika produktkategorier. Det går alltså bra att byta in en TV mot en dator, en spelkonsol mot en laptop eller något helt annat. Du returnerar helt enkelt den gamla produkten (originalemballaget behövs inte!) och väljer en ny på vår sida.

En uppgradering genom Komplett FLEX är bra mycket billigare än att köpa nytt, och du slipper allt jobb med att behöva sälja den gamla mobilen, datorn eller TV:n. Skulle produkten bli skadad under betalningsplanen är inte heller det någon kris.

Läs mer om vad som sker när produkten blir skadad här.

Komplett FLEX är prisvärt

Du behöver inte tömma sparkontot för att få råd med utrustningen du behöver – i stället har vi en fast och förutsägbar månadskostnad du kan förhålla dig till.

Om du vill undvika att produkten bara hamnar i en låda efter ett par år, uppgradera till ett nytt avtal så sparar du både pengar och ger din gamla pryl en ny ägare.

Om du väljer att behålla den första produkten till dess att den återbetalats blir totalbeloppet fortfarande mycket schysstare än många vanliga avbetalningsplaner.

Komplett FLEX ger dig ett brett utbud av produkter att välja bland

Det är trots allt Komplett vi snackar om här! Vi kan inte erbjuda FLEXning på hela vårt sortiment riktigt ännu, men vi har redan hundratals produkter redo. Framöver kommer vi däremot förbättra Komplett FLEX kontinuerligt genom att lägga till nya produkter och ännu fler kategorier.

Då är det bra att FLEX är så flexibelt att vi kallar det "uppgradering" även om det är en helt annan produkttyp du vill byta till.

Komplett FLEX är tryggt

Vi erbjuder vårt trygghetsavtal som du lägger till med ett klick när du upprättar ditt FLEX-avtal. För så lite som 25 kronor i månaden kan din produkt försäkras mot olyckor.

Det finns också trygghet i vetskapen om att du kan byta produkten mot en annan om du inte skulle behöva den längre – en slags försäkring mot förändrade behov eller vanor.

 

Läs också: