Komplett FLEX gör det superenkelt att uppgradera eller byta

Oavsett om du är på jakt efter en mobil, laptop, surfplatta, smartwatch, datorskärm, gamingdator eller spelkonsol har Komplett FLEX en rad fördelar.

Det är superenkelt att uppgradera till det senaste. Det är prisvärt. Du kan välja bland 1000-tals produkter. Och vi ger din gamla produkt ett nytt liv både till miljöns och plånbokens fördel.

Oavsett om du har ett faktiskt behov av det bästa eller bara gillar att ha det senaste är FLEX optimalt för dig. Efter att du haft produkten i ett bestämt antal månader har du nämligen möjlighet att välja om du vill returnera produkten och välja en annan.

Du kan t.o.m. hoppa mellan olika produktkategorier. Det går alltså bra att byta in en TV mot en dator, en spelkonsol mot en laptop eller något helt annat. Du returnerar helt enkelt den gamla produkten (originalemballaget behövs inte!) och väljer en ny på vår sida.

En uppgradering genom Komplett FLEX är bra mycket billigare än att köpa nytt, och du slipper allt jobb med att behöva sälja den gamla mobilen, datorn eller TV:n. Skulle produkten bli skadad under betalningsplanen är inte heller det någon kris.

Läs mer om vad som sker när produkten blir skadad här.

Komplett FLEX är prisvärt

Du behöver inte tömma sparkontot för att få råd med utrustningen du behöver – istället har vi en fast och förutsägbar månadskostnad att förhålla sig till.

Om du vill undvika att produkten bara hamnar i en låda, sparar du både pengar och på miljön genom att uppgradera till ett nytt avtal om en ny produkt.

Om du väljer att behålla den första produkten till dess att den återbetalats blir totalbeloppet fortfarande mycket schysstare än vanliga avbetalningsplaner.

Komplett FLEX ger dig ett brett utbud av produkter att välja bland

Det är trots allt Komplett vi snackar om här! Vi kan inte erbjuda FLEXning på hela vårt sortiment riktigt ännu, men vi har redan hundratals produkter redo. Framöver kommer vi däremot förbättra Komplett FLEX kontinuerligt genom att lägga till flera nya produkter och kategorier.

Då är det bra att FLEX är så flexibelt att vi kallar det «uppgradering» även om det är en helt annan produkttyp du vill byta till.

Komplett FLEX ger gamla produkter ett nytt liv

Det förekommer allt för mycket slit och släng i samhället, och för klimatets skulle måste vi minska förbrukningen av icke förnybara resurser. Genom att ta hand om elektronikprodukter som konsumenter bytt ut ser vi för den nya användarens skull till att ge produkten så väl som komponenterna den består av längsta möjliga livslängd.

Den bärbara datorn som inte längre uppfyller dina krav på prestanda och hastighet kanske passar perfekt för någon som inte använder den för lika krävande uppgifter. Genom Komplett FLEX kan vi också hitta nya ägare till spelkonsolen du tröttnat på.

Värdet av återanvändningen är till din fördel, genom en lägre månadskostnad

Ett system som främjar återanvändning snarare än förbrukning av jordens resurser kallas cirkulär ekonomi. FLEX är ett av Kompletts bidrag till ett sådant system.

Klicka här för att läsa mer

Komplett FLEX är tryggt

Vi erbjuder vårt trygghetsavtal som du lägger till med ett klick när du upprättar ditt FLEX-avtal. För så lite som 25 kronor i månaden kan din produkt försäkras mot olyckor.

Det finns också trygghet i vetskapen om att du kan byta produkten mot en annan om du inte skulle behöva den längre – en slags försäkring mot förändrade behov eller vanor.

 

Läs också: