Prylarna som fixar sommarfesten

Sommarmiddagar, fest på bryggan och långluncher med vännerna på altanen. Om solen tittar fram blir festen bra. Men med dessa prylar blir den ännu bättre.

Dags att planera sommarens nästa kalas? Kul! Här får du en liten hjälp på traven till vad du borde fixa:

Polaroidkamera:

Polaroidkameran är tillbaka! För många ger de gamla Polaroidkamerorna en nostalgisk känsla, som påminner om den tiden när man framkallade sina bilder. Nu är den gamla klassikern tillbaka på marknaden med en mer modern teknik som låter dig se bilderna direkt på kameran innan du skriver ut dem.

Fixa en till nästa fest och den kommer få en extra twist. För visst är det kul att skriva ut och titta på bilderna direkt? Och sedan sätta dem på väggen eller kylskåpet såklart.

Läs också: Nu gör Polaroid-kamerorna comeback

En av de senaste produkterna från Polaroid är ”SnapTouch”, en kamera med Bluetooth, 13 MP cmos-sensor, möjlighet för videoinspelning i 1080p full HD och stöd för SD-kort på upp till 120 GB.

Bra högtalare:

Ingen fest utan riktigt bra ljud! Och självklart är ett bluetooth-alternativ smidigast på festen. Även för den verklige HiFi-entusiasten finns det faktiskt riktigt bra Bluetooth-alternativ.

Monster Superstar Blaster är en modern variant av ”boomboxen”, med djup bas och riktigt bred och bra ljudbild – perfekt till festtillfällen.

Läs mer om högtalare här: De perfekta högtalarna till sommaren

Ett mer sofistikerat val är högtalaren The One från Klipsch, som Business Insider hävdar är Bluetooth-högtalaren med allra bäst ljud.

Klipsch är ett välkänt varumärke inom ljud, och den lever verkligen upp till förväntningarna.

En schysst grill:

En riktigt bra sommarfest innehåller något grillat.Till det behövs en bra grill – och kanske något roligt tillbehör. Köp en pizzasten och bjud på pizzaparty till exempel. Hitta grillen som passar dig bäst – ska det vara gasol eller kol? Eller kanske en mindre klotgrill där man kan grilla över öppen eld?

Portabelt batteri till mobilen

Vi vill verkligen hålla liv i mobilen på festen – inte minst för att musiken ska fortsätta spela ända till natten. Var säker på att inte gå ström- och mobillös med ett portabelt batteri.

De allra flesta har användning för en nödladdare någon gång. Men det är inte bara storlek och pris som skiljer dessa små ”livräddare” åt.

Läs mer om Powerbanks här: Allt du måste veta om nödladdare

Enligt Thor Magne Sørbotten, som är nordisk produktchef för smartklockor och tillbehör på Komplett, är det viktigt att veta kapacitet på nödladdaren och vilken strömstyrka den har. Kapaciteten kan nämligen tala om för dig hur mycket batteri det är i laddaren – alltså om du kan förvänta dig att kunna ladda upp mobilen en eller åtta gånger. Och strömstyrkan talar om hur snabbt den laddar.

Klicka här för att se vårt sortiment av Powerbanks.

 

Innehåll producerat av Aftonbladet for Komplett.

Upprättat: 10.07.2017

Senast uppdaterat: 10.07.2017