Prismatch*Prismatch*

CYBER MONDAY 2023

När är Cyber Monday?

Cyber Monday är den 27 november 2023. Det är den första måndagen efter Thanksgiving (tacksägelsedagen) och markerar starten på julklappshandeln för många. Cyber Monday är nätbutikernas svar på Black Friday.

Cyber Monday erbjudanden

Komplett har årets fetaste Cyber Monday-rea med grymma priser!  Få feta erbjudanden på TV, gaming, datorer, skärmer, mobiler, surfplattor och mycket mer

 

Köpguide för Cyber Monday

När Cyber Monday 2023 kommer upp på din skärm kan det vara smart att vara förberedd på vad du är på jakt efter. Oavsett om du är ute efter att förbättra bildkvaliteten med ett grafikkort eller om det är på tiden att barnen får sin första mobil, kan du vara säker på att våra guider är en bra köphjälp.

På jakt efter bärbar dator?

Det finns många bärbara datorer som täcker olika behov. Är du ute efter en jobbdator, eller kollar efter något enkelt att surfa på? Här är vår guide för att välja rätt bärbara dator för din användning.

Planerar du att köpa en ny datorskärm?

Välj rätt monitor för sin användning. Är du på jakt efter en skärm till familjen, kontoret – eller kanske gaming? Då kan du förbereda dig inför Cyber Monday med hjälp av vår guide för att välja rätt datorskärm.

Komplett-PC: Specialbyggda gaming-datorer

I myllret av komponenter kan det vara knepigt att navigera sig. Vår lösning är Komplett-PC. Här hittar du gaming-datorer i olika varianter, allt från små datorer till vardagsrummet, eller monstermaskiner att ha med till DreamHack. Se vårt urval och hitta datorn som passar dig.

Behöver du nytt gaming-headset?

”Hallå, hallååå…? Hör du mig? Säg något.”

Bra ljud är viktigt oavsett om du kör en CS:GO-match med polarna, eller om du gör gårdsarbete i Stardew Valley. För att göra det enklare för dig att välja rätt, har vi satt ihop en guide för gaming-headset.