CYBER MONDAY 2021

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday är nätbutikernas svar på Black Friday. Det är den första måndagen efter Thanksgiving (tacksägelsedagen) och markerar starten på julklappshandeln för många.

 

Köpguide för Cyber Monday

När Cyber Monday 2021 kommer upp på din skärm kan det vara smart att vara förberedd på vad du är på jakt efter. Oavsett om du är ute efter att förbättra bildkvaliteten med ett grafikkort eller om det är på tiden att barnen får sin första mobil, kan du vara säker på att våra guider är en bra köphjälp1

På jakt efter bärbar dator?

Det finns många bärbara datorer som täcker olika behov. Är du ute efter en jobbdator, eller kollar efter något enkelt att surfa på? Här är vår guide för att välja rätt bärbara dator för din användning.

Planerar du att köpa en ny datorskärm?

Välj rätt monitor för sin användning. Är du på jakt efter en skärm till familjen, kontoret – eller kanske gaming? Då kan du förbereda dig inför Cyber Monday med hjälp av vår guide för att välja rätt datorskärm.

Komplett-PC: Specialbyggda gaming-datorer

I myllret av komponenter kan det vara knepigt att navigera sig. Vår lösning är Komplett-PC. Här hittar du gaming-datorer i olika varianter, allt från små datorer till vardagsrummet, eller monstermaskiner att ha med till DreamHack. Se vårt urval och hitta datorn som passar dig.

Behöver du nytt gaming-headset?

”Hallå, hallååå…? Hör du mig? Säg något.”

Bra ljud är viktigt oavsett om du kör en CS:GO-match med polarna, eller om du gör gårdsarbete i Stardew Valley. För att göra det enklare för dig att välja rätt, har vi satt ihop en guide för gaming-headset.

Ute efter ny väggdekoration? Här är våra TV-guider

Med alla filmer och serier i hög kvalitet som finns tillgängliga nu, är det verkligen värt att skaffa en bra TV. Oavsett om du kollar på visuella naturdokumentärer eller vill sugas in i ett spännande brottsmysterium, är rätt TV på rätt plats viktigt.

 

Dags för ny mobiltelefon?

Kollar du efter en trygg mobiltelefon till barnen, eller ska du byta ut din egen? Här kan du läsa våra guider för hur du väljer rätt mobil till barnen. Om du själv ska byta mobiltelefon, kan du läsa vår guide för att göra övergången så smidig som möjligt, så att du vet hur du ska ta vara på allt du önskar föra över till den nya telefonen.

Så packar och levererar vi till dig